torstai 6. toukokuuta 2010

These shoes are not made for walking

Teatteriesitykseen tarvittiin mummohenkisiä tossuja. Onneksi työryhmään kuuluu käsityöihminen: tossut valmistuivat nopeasti ja edullisesti.
Tein ne Isoveli-langasta, joka on 75-prosenttista villaa. Tein tossuista vähän löysät ajatuksenani kokeilla huovuttamista. Se ei ollutkaan niin yksinkertaista: 60 asteen pesu, 95 asteen pesu eikä edes keittäminen aiheuttanut mitään. 60 asteen pesussa yhteen tossuun tarttui kestovaipan tarra, se kohta tossusta vähän pörrööntyi, mutta muuten: ei mitään. Siinä vaiheessa älysin etsiä ohjeita huovuttamiseen, ja selvisi sekin, että kyseisellä langalla se on mahdotonta. Vähän siis löysät mutta muuten mukavan mummoisat tossut.

5 kommenttia:

  1. Tota sun kannattais googleta "handjobs" ja pistää kuvahaku niin tiedät mitä sää tarjoat tällä sivullas. Ihme ettei ole enemmän kävijöitä.

    Ja se on muuten sitten sanan ainoa käyttötarkoitus :).

    VastaaPoista
  2. Ps. Toi handjob counter on aivan sit kruunaa tämän sivun.

    VastaaPoista
  3. Tosikko... Jos herra anonyymi olisi tutustunut blogiin vähän paremmin, niin olisi huomannut, että kirjoitta tasan tarkkaan tietää bloginsa lontoonkielisen merkityksen. Mutta kaikista meistä ei ole käsitöiden tekijäksi.

    VastaaPoista
  4. More handjobs!

    :) husband

    VastaaPoista
  5. Many handjobs are done but not documented, patience! And thank you!

    VastaaPoista